2024. június 14. - Ma Vazul névnapját ünnepeljük!
Kategóriák
 
Fizetési és szállítási feltételek
 

Minimum rendelés: 10.000.-Ft

Kiszállítási módok:
  • GLS csomagküldő szolgálattal történő kiszállítás
  • Magyar Postán keresztül történő kiszállítás
  • Személyes átvétel nagykereskedésünkben

Fizetési módok:
  • Előre utalással
  • Utánvéttel
  • Áru átvételekor az üzletben

Előre utalás:
Előre utalás esetén a csomag összekészítését követően állítjuk ki a számlát a végleges összegről.
Ebben az esetben nem kerül felszámításra utánvételi díj, csak az alapdíj.
A számla másolatát a megadott e-mail címre elküldjük az egyéb információkkal együtt. Amint megérkezik a pénzösszeg a számlánkra feladjuk a csomagot, amiben megtalálható lesz az eredeti számla.
GLS Alapdíj: 2395.-Ft/ csomag

Törékeny termékek:
A törékeny termékeket (pl.: kerámia kaspók, bögrék, üvegvázák) lehetőség van törékeny megjelölésű csomagként kérni. (Csak az MPL-nél van rá lehetőség!)
Amennyiben szeretné igénybe venni ezt a többletszolgáltatást, kérjük a rendelés leadásakor a megjegyzés rovatban feltüntetni.
Ekkor a címiraton megjelenik a törékeny piktogram és a postás különös óvatosággal kezeli a csomagot. Amennyiben mégis sérülés történne, a postán be kell mutatni a sérült terméket (a csomagolással együtt!) és a számlát. Erről jegyzőkönyvet készítenek. Ha a megfelelő csomagolás ellenére megsérült a termék, akkor megtérítik annak az értékét.
Reklamációra minden esetben az MPL-nél van lehetőség!


SZÁLLÍTÁSI MÓDOK:

Alapdíjak:
 
Összeg Szállítási díjak (bruttó)
Tartalmazza az utánvételi díjat!
Előre utalásnál 2395.-Ft/ csomag
0-20.000.-Ft 2995.-Ft/ csomag
20.000-50.000.-Ft 3595.-Ft/ csomag
50.000-100.000.-Ft 3995.-Ft/ csomag
100.000-200.000.-Ft 4595.-Ft /csomag
200.000.-Ft felett 4995.-Ft/ csomag
 
Alapdíjak:
 
Súly Szállítási díjak (bruttó)
30 Kg-ig 4495.-Ft/ csomag
30 Kg-tól 5595.-Ft/ csomag
 

Különszolgáltatások díjai:
Az MPL-lel feladott csomagoknál az alapdíjon felül fizetendő költségek (utánvételi díj, törékeny felár...stb)  csomagonként eltérőek lehetnek. Ezért ennél a szolgáltatásnál kollégánk felveszi a megrendelővel a kapcsolatot egyeztetés céljából.

Személyes átvétel:
A termékek átvételének legköltségkímélőbb módja, ha nyitvatartási időben elfárad nagykereskedésünkbe a megrendelt termékekért, természetesen ebben az esetben nem számítunk fel szállítási költséget. Átvételkor készpénzben, vagy bankkártyával tud fizetni. Ha a megrendelt terméket összekészítettük és átvehető e-mailben, vagy telefonon tájékoztatjuk.

Egyes termékek (pl.virágföldek, tápoldatok, kerámiák, mécsesek, tobozalapok, szalmaalapok, virágcserepek) szállítási díja eltérő lehet. Ezen termékek szállítási díjának megállapítása egyedi elbírálat alapján történik. A rendelés leadása után kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.
Van lehetőség raklapos kiszállítást kérni, ezeket a rendeléseket egyedileg kezeljük.  Kérjük ezzel kapcsolatos kérdéseivel keresse kollégánkat!
Mobil: +36 30 958 4151                   
E-mail: info@hortenziaviragker.com


Tájékoztatjuk Önöket, amennyiben nem igénylik a törékeny megjelölésű csomag többletszolgáltatást, úgy a kiszállításnál a kézbesített csomagok tartalmának esetleges sérüléseiért a felelősséget nem vállaljuk!
Webáruházas megrendeléseknél különös figyelmet fordítunk arra, hogy a csomagokba kizárólag SÉRTETLEN TERMÉKEK kerüljenek. Kollégáink igyekeznek a lehető legbiztonságosabb módon összekészíteni és becsomagolni azokat.
Reklamációt csak a törékeny felárral feladott csomagnál, az MPL csomagküldő szolgálatnál tudnak tenni. Alapszolgáltatással feladott csomagoknál nem áll módunkban a reklamációt elfogadni.

 


 
 
 
Kosár
tartalma

Jelenleg üres a kosarad.

Elérhetőségeink
Webshop
+36309584151

Partikellék termékek (Partishop)
+36302177160
Újonnan érkezett termékek
Megtekintett
termékek

Még egyetlen terméket sem tekintettél meg.

© 2015 Hortenzia - Minden jog fenntartva